Любов
Головна » Каталог сайтів » Рецепти коктейлів |
У розділі сайтів: 103 Показано сайтів: 81-100 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 » |
Бокал подачі Flute Інгредієнти 90 мл Шампанське 10 мл Коньяк Коктейльна вишня Приготування Кілька крапель Angostura Bitter і маленький шматочок цукру в келих подачі. М'яко до верху налити охолоджене Шампанське. |
Бокал подачі Shot Highball Інгредієнти 15 мл Чорносмородиновий лікер 15 мл Кокосовий лікер 20 мл Абсент 75 мл Тонік Приготування У shot налити шарами чорносмородиновий лікер, кокосовий лікер, абсент (техніка Layering), в Highball налити Tonic і опустити в нього shot з налитими інгредієнтами. Пити залпом |
Бокал подачі Highball Інгредієнти 50 мл Горілка класична 30 мл Яблучний лікер 20 мл Сік лимона 150 мл Апельсиновий сік Приготування Збити інгредієнти з льодом в шейкері (метод Shake). Відфільтрувати в охолоджений келих подачі. |
Бокал подачі Martini Інгредієнти 40 мл Джин 10 мл М'ятний лікер 30 мл Сухий вермут Приготування Збити інгредієнти з льодом в шейкері (метод Shake). Відфільтрувати в охолоджений келих подачі. |
Бокал подачі Highball Інгредієнти 40 мл Горілка класична 20 мл Лікер Мараскіновий 10 мл Сироп Гренадін 1 Перепелине яйце 2 - 3 краплі Angostura Bitter Splash (небагато) Тонік Приготування Збити інгредієнти в шейкері з льодом (метод Shake), відфільтрувати в охолоджений келих подачі за допомогою fine strainer (техніка fine strain), долити Тонік |
Бокал подачі Old fashioned Інгредієнти 80 мл Горілка класична 1 штука лайм 3 барні ложки тростинного цукру Приготування Розім'яти маддлером в бокалі подачі лайм, тростинний цукор (техніка Muddling). Додати лід, налити горілку. |
Бокал подачі Old fashioned Інгредієнти Кашаса 1 / 2 лайм 2 чайні ложки цукрового піску Приготування Розім'яти Мадлер в бокалі подачі лайм і цукор (техніка Muddling). Наповнити бокал льодом і додати Cachaca. |
Бокал подачі Highball Інгредієнти 30 мл Горілка Медові прянощі 60 мл Холодний яловичий бульйон 10 мл Сік лимона кілька крапель Вустерський соус кілька крапель Табаско соус сіль чорний перець мелений Приготування Змішати інгредієнти в келиху подачі з льодом (метод Build), додати кілька крапель Worchestershire Sauce, Tabasco , трохи солі і перцю. Примітка: Коктейль може бути поданий гарячим в холодну погоду |
Інгредієнти 100 мл Апельсиновий сік 50 мл Шампанське Приготування Налити почергово в келих подачі сік, потім охолоджене Шампанське (метод Build), злегка перемішати |
Бокал подачі Martini Інгредієнти 30 мл Джин 15 мл Червоний вермут 10 мл Сухий вермут 15 мл Апельсиновий сік Приготування Збити інгредієнти в шейкері з льодом (метод Shake), відфільтрувати в охолоджений келих подачі |
Бокал подачі Highball Інгредієнти 40 мл коньяку 50 мл молока щіпка тертого мускатного горіха 1 яєчний жовток 10 мл цукровий сироп Приготування Збити інгредієнти в шейкері з льодом (метод Shake), відфільтрувати в охолоджений келих подачі, наповнений льодом |
Бокал подачі Martini Інгредієнти 20 мл Коньяк 20 мл Какао лікер коричневий 20 мл Сливки щіпка Мускатний горіх тертий Приготування Збити інгредієнти в шейкері з льодом (метод Shake), відфільтрувати в охолоджений келих подачі. |
Бокал подачі Highball Інгредієнти 45 мл Горілка "Медові прянощі" 90 мл Томатний сік 15 мл Сік лимона кілька крапель Вустерський соус кілька крапель Табаско соус чорний перець мелений сіль стебло селери Приготування Змішати сіль, перець, кілька крапель Worchestershire Sauce, Tabasco, горілку і томатний сік в келих подачі з льодом (метод build) гарніровки Окаемка келиха сіллю, стебло селери, слайс лимона |
Бокал подачі Old fashioned Інгредієнти 50 мл Горілка класична 20 мл Кавовий лікер Приготування Змішати інгредієнти в келиху подачі з льодом (метод Build) |
Бокал подання: Old fashioned Інгредієнти: 50 мл Горілка Prime Eurostandart 50 мл Сироп грушевий 15 мл Сік лимона до верху Содова Приготування: Збити інгредієнти в шейкері з льодом (метод Shake), відфільтрувати в охолоджений келих подачі, наповнений крихтою льоду гарніровки: Слайс груші, Твіст лимона |
Бокал подачі Flute Інгредієнти 100 мл Шампанське 50 мл Пюре з персиків Приготування Покласти пюре в охолоджений келих подачі, акуратно долити до верху шампанське. Злегка перемішати ігредіенти (метод Build). Для приготування пюре ідеально використовувати свіжі персики, попередньо знявши з них шкірку і збивши в блендері. |
келих подання: Highball Інгредієнти: 80 мл Горілка класична 1 кружок Ананас Приготування: Розім'яти маддлером в бокалі подачі ананас, лайм і мед (техніка Muddling). Додати лід, налити горілку; вміст розмішати барною ложкою. гарніровки:скибочка лайма, скибочка ананаса |
Бокал подачі Goblet Інгредієнти 45 мл Білий ром 20 мл Сік лайма 5 мл Цукровий сироп 1 / 2 Банан Приготування Збити всі інгредієнти з подрібненим льодом в блендері (метод Blend). Перелити в охолоджений келих подачі |
Бокал подачі Martini Інгредієнти 45 мл Білий ром 20 мл Сік лайма 5 мл Сироп Гренадін Приготування Збити інгредієнти в шейкері з льодом (метод Shake), відфільтрувати в охолоджений келих подачі |