Головна » Архив материалов
Навіщо чоловік вбиває себе просто тому, що хтось сказав "прощай"? Нарешті, за справу взялися дослідники. Тепер ми точно знаємо, що з нами відбувається і який єдино вірний спосіб це пережити.
- СПРАВА НЕ В ТОБІ, - СКАЗАЛА ЮЛЯ. - СПРАВА В ТОМУ, ЩО ЧАС ЙДЕ І. ..
І так далі. Я не пам'ятаю всіх послідували за цим банальностей, всіх безглуздих слів, пам'ятаю тільки, як дивився на її губи, які ще вчора були такими близькими.
Я був розбитий. Втрачено. Приголомшений. Як тоді в дитинстві, коли я потрапив в аварію, я усвідомлював лише одне: сталося щось жахливе.
Завдавши смертельний удар, вона втекла з чортова ресторану, забитого парочками. Так, це я, не соромлячись своєї сентиментальності, 14 лютого зарезервував столик. І ось.
Зрештою я теж встав і пішов, і бродив кілька годин вулицями в задушливому забутті, не знаючи, куди бігти від нескінченної зграї думок.
Ми зустрілися рік тому на публічній лекції про сучасну прозу, але я пропу ... Читать дальше »
Просмотров: 774 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Вчені довели, що молоді чоловіки, які не перебувають у шлюбі, сильніше жінок схильні до емоційних розладів під впливом погіршень або позитивних подій у близьких стосунках, повідомляється в статті, опублікованій в журналі Journal of Health and Social Behavior.
На емоційний же стан незаміжніх жінок найбільший вплив чинить сам факт розриву або встановлення нових стосунків із чоловіком.
Автори дослідження, Анна Барретт (Anne Barrett) з Університету Флоріди і Робін Саймон (Robin Simon) з Університету Уейк Форест (США), провели своє дослідження на підставі опитувань понад 1000 молодих людей і дівчат у віці від 18 до 23 років, ще не вступили в шлюб і проживають у Флориді, США.
У своїй роботі вчені намагалися встановити відмінності у впливі стосунків з партнером на психічний стан людей різної статі, які не перебувають у шлюбі. Попередні подібні роботи, проведені з людьми, вже уклали офіційний союз, не виявили яких-небудь гендерних відмінностей в цьому плані.< ... Читать дальше »
Просмотров: 677 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Як зав'язати краватку. Способи зав'язування краватки. Вузли краватки.
Пропонуємо вам способи зав'язування краватки:
Вузол "Four-in-Hand" ("Фор-ін-хенд") - простий вузол - підходить для тих, хто тільки вчиться зав'язувати краватку.



Вузол "Half Windsor" ("половинний віндзор") - самий універсальний і популярний. Підходить для шовкових краваток традиційної ширини, широких щільних і входять в моду вузьких краваток.

Вузол "Windsor" ("віндзор") - цей елегантний вузол зав'язують також, як "Half Windsor", додаючи ще один виток з боку правого куточка коміра. Використовуючи краватки різної ширини або міняючи положення вузького і широкого кінців краватки, можна добитися необхідного розміру вузла.

Вузол "Christensen" ("Крістенсен") ... Читать дальше »
Просмотров: 4907 | Добавил: Panuk | Дата: 29.09.2011 | Комментарии (1)

9 способів зустрічі нового року.

Якщо ви не встигли купити авіаквиток Париж-Нью-Йорк, щоб зустріти Новий рік два рази, якщо ви не потрапляєте в лондонський "Купол", не засмучуйтеся: 
не все втрачено. Влаштувати карколомний свято можна і підручними засобами. Для цього буде потрібно деяка ексцентричність свідомості, але потім буде чим похвалитися. Адже в підсумку ступінь "веселості" свята визначається не самим веселощами, а можливістю його яскраво описати.& ... Читать дальше »
Просмотров: 822 | Добавил: Panuk | Дата: 29.09.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5