Головна » 2011 » Октябрь » 14 » 10 фраз, яких боїться чоловік
16:16
10 фраз, яких боїться чоловік
Чоловіка легко можна налякати словами. Cosmo склав TOP-10 найбільш вбивчих фраз.

Чоловіки дуже ранимі і полохливі істоти. Іноді для серцевого нападу достатньо двох-трьох неакуратно сказаних фраз. Наприклад, ось цих.

1. Коли ми одружимося?

Якби він знав відповідь на це питання, ти б вже була заміжня. Чоловіки не люблять поспішати в подібних справах, і будь-які натяки з твого боку не наблизять тебе до бажаної мети, а лише викличуть його агресію.

2. Ти не хочеш пройтися зі мною по магазинах?

Зрозуміло, він не хоче, враховуючи той факт, що легкий променад по магазинах, швидше за все, затягнеться на весь день і закінчиться тим, що куплена тобою річ разонравітся ще біля каси.

3. Ти не помічаєш в мені ніяких змін?

Мало що ти могла з собою створити! Вищипала брови? Нафарбувала губи помадою нової? Підстриглася? Чоловік розумний - він знає, що не потрібно змушувати свій мозок напружено працювати тільки для того, щоб з'ясувати, що в тебе всього лише з'явилася нова туш, що збільшує обсяг на 256%.

4. А як ти думаєш ...

Цього питання чоловік боїться через його абсурдність. І справа навіть не в тому, що далі піде: "... які туфельки краще?" або "... а Катька правда дура або прикидається?" А в тому, що ти все одно вирішиш по-своєму: "Вирішено, візьму червоні на танкетці" або "Звичайно, хто б сумнівався!"

5. Я хочу познайомити тебе з моїми батьками

Якщо ви зустрічаєтеся досить довгий час, то, цілком можливо, твоїм батькам цікаві ваші плани на життя. І він про це явно здогадується. Тому твою пропозицію побачитися з мамою і татом може бути для нього рівносильно фразі № 1.

6. Тобі подобається ця норкова шубка?

Небезпечний запитання - він здатен зробити з будь-якого чоловіка грінпісівці. Краще стати захисником бідних тваринок, чим ще раз відкласти покупку нового автомобіля.

7. Мені треба з тобою поговорити

Ця фраза страшна тим, що за нею може послідувати все що завгодно. Починаючи від визнання в тому, що ти чекаєш дитини, і закінчуючи будь-яким з перерахованих вище пунктів.

8. Минулої ночі я симулювала оргазм ...

Треба ж, але ж саме минулої ночі твій МЧ подумав, що в ліжку він - справжній герой-коханець! Болісні роздуми, не прикидалася ти і цього разу, будуть псувати йому настрій ще дуже довго.

9. А Паша / Вітя / Стьопа завжди мив за собою посуд ...

А тобі б таке сподобалося? І якщо цей Паша / Вітя / Стьопа був такий хороший, чому ви досі не разом?

10. Ти мене любиш?

Здавалося б, що може бути простіше сказати "так", проте в питаннях любові чоловіка лякає будь-яка конкретика, особливо настільки відверта і прямолінійна. Тому шанси, що він тут же чесно відповість тобі на це питання, нікчемно малі. Швидше за все, твій мачо пуститься в філософські міркування типу "А що таке любов?".
Переглядів: 686 | Додав: Panuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]