Головна » 2011 » Октябрь » 14
Мріючи про успішну кар'єру, ми час від часу наче натикаємося на якусь невидиму перешкоду. Ніби щось не дає нам піднятися вище. Якщо вас часто обходили на кар'єрних поворотах, можливо, вам потрібно як слід вивчити 5 найбільш необхідних для успішного розвитку кар'єри навичок. 

 1. Відповідальність 

 Ще одна важлива сторона цього керівника - це вміння приймати відповідальність за успіхи і неприємності. Якщо ви чекаєте від підлеглих поваги, беріть провину за невдачі на себе, замість того, щоб звалювати провину на них.
Всі роблять помилки, але по-справжньому людина розкривається в процесі реакції на них. Уміння вийти на "лінію вогню" і прийняти за себе всю відповідальність - ознака людини, впевненого в собі. А це - ознака успіху. 

 4. Позитивний підхід 

 Позитивний настрой відіграє величезну роль у просуванні по кар'єрних сходах. Вічний п ... Читать дальше »
Просмотров: 717 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Уявіть собі картину: ви дивитеся фінал Чемпіонату світу з футболу чи продовження фільму "Секс у великому місті", і все дійство відбувається у вас на журнальному столику в тривимірному зображенні. Можливо, це звучить як божевільна мрія, проте не дивуйтеся, якщо ще при вашому житті вам трапиться замінити вашу "плазму" або LCD-панель на голографічний тривимірний телевізор, який дозволить побачити Кріштіану Рональду, що біжить з м'ячем по вашій вітальні, Або зіткнутися віч-на-віч з героями ваших улюблених ігор в натуральну величину. 

 Як повідомляє CNN, приводом для оптимізму щодо майбутнього тривимірної технології став прорив, якого домоглися дослідники університету Арізони (США) у створенні перезаписуваних і стираємо голографічних систем. Професор Нассер Пейгамбаріан, керівник відділення фотоніки і лазерів кафедри оптичних досліджень, розповів, що вченим вперше вдалося створити оновлюваний тривимірний дисплей з пам'яттю. 

< ... Читать дальше »
Просмотров: 713 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Може, пива? - Ні, вино і тільки вино, наполягала спокусниця з фільму "Діамантова рука" в пам'ятному виконанні Світлани Світличної. Навіть тоді, при "obliko sovetiko", знали чи здогадувалися, що до чого. 

 Вчені довели: Один або два стакани червоного вина здатні підвищити сексуальний потяг і статевої інстинкт "слабкої статі" - у тих, хто помірно споживає цей напій в порівнянні з тими, хто віддає перевагу інші алкогольні напої або веде абсолютно тверезий спосіб життя. 

 "Відкриття" належить італійським медикам з університету Флоренції, повідомляє онлайнове видання лондонської Daily Telegraph. 

 Для проведення досліджень вчені набрано 800 добровольців - жінок у віці від 18 до 50 років, хто до того часу ніколи не скаржився на проблеми зі здоров'ям у сексуальній сфері. 

 "Волонтерш" розбили на три групи. 

 Першу с ... Читать дальше »
Просмотров: 684 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Чоловіка легко можна налякати словами. Cosmo склав TOP-10 найбільш вбивчих фраз.

Чоловіки дуже ранимі і полохливі істоти. Іноді для серцевого нападу достатньо двох-трьох неакуратно сказаних фраз. Наприклад, ось цих.

1. Коли ми одружимося?

Якби він знав відповідь на це питання, ти б вже була заміжня. Чоловіки не люблять поспішати в подібних справах, і будь-які натяки з твого боку не наблизять тебе до бажаної мети, а лише викличуть його агресію.

2. Ти не хочеш пройтися зі мною по магазинах?

Зрозуміло, він не хоче, враховуючи той факт, що легкий променад по магазинах, швидше за все, затягнеться на весь день і закінчиться тим, що куплена тобою річ разонравітся ще біля каси.

3. Ти не помічаєш в мені ніяких змін?

Мало що ти могла з собою створити! Вищипала брови? Нафарбувала губи помадою нової? Підстриглася? Чолові ... Читать дальше »
Просмотров: 685 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Навіщо чоловік вбиває себе просто тому, що хтось сказав "прощай"? Нарешті, за справу взялися дослідники. Тепер ми точно знаємо, що з нами відбувається і який єдино вірний спосіб це пережити.
- СПРАВА НЕ В ТОБІ, - СКАЗАЛА ЮЛЯ. - СПРАВА В ТОМУ, ЩО ЧАС ЙДЕ І. ..
І так далі. Я не пам'ятаю всіх послідували за цим банальностей, всіх безглуздих слів, пам'ятаю тільки, як дивився на її губи, які ще вчора були такими близькими.
Я був розбитий. Втрачено. Приголомшений. Як тоді в дитинстві, коли я потрапив в аварію, я усвідомлював лише одне: сталося щось жахливе.
Завдавши смертельний удар, вона втекла з чортова ресторану, забитого парочками. Так, це я, не соромлячись своєї сентиментальності, 14 лютого зарезервував столик. І ось.
Зрештою я теж встав і пішов, і бродив кілька годин вулицями в задушливому забутті, не знаючи, куди бігти від нескінченної зграї думок.
Ми зустрілися рік тому на публічній лекції про сучасну прозу, але я пропу ... Читать дальше »
Просмотров: 773 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)

Вчені довели, що молоді чоловіки, які не перебувають у шлюбі, сильніше жінок схильні до емоційних розладів під впливом погіршень або позитивних подій у близьких стосунках, повідомляється в статті, опублікованій в журналі Journal of Health and Social Behavior.
На емоційний же стан незаміжніх жінок найбільший вплив чинить сам факт розриву або встановлення нових стосунків із чоловіком.
Автори дослідження, Анна Барретт (Anne Barrett) з Університету Флоріди і Робін Саймон (Robin Simon) з Університету Уейк Форест (США), провели своє дослідження на підставі опитувань понад 1000 молодих людей і дівчат у віці від 18 до 23 років, ще не вступили в шлюб і проживають у Флориді, США.
У своїй роботі вчені намагалися встановити відмінності у впливі стосунків з партнером на психічний стан людей різної статі, які не перебувають у шлюбі. Попередні подібні роботи, проведені з людьми, вже уклали офіційний союз, не виявили яких-небудь гендерних відмінностей в цьому плані.< ... Читать дальше »
Просмотров: 676 | Добавил: Panuk | Дата: 14.10.2011 | Комментарии (0)