Головна » 2011 » Октябрь » 14 » Як стати керівником? 5 навичок
22:20
Як стати керівником? 5 навичок
Мріючи про успішну кар'єру, ми час від часу наче натикаємося на якусь невидиму перешкоду. Ніби щось не дає нам піднятися вище. Якщо вас часто обходили на кар'єрних поворотах, можливо, вам потрібно як слід вивчити 5 найбільш необхідних для успішного розвитку кар'єри навичок. 

 1. Відповідальність 

 Ще одна важлива сторона цього керівника - це вміння приймати відповідальність за успіхи і неприємності. Якщо ви чекаєте від підлеглих поваги, беріть провину за невдачі на себе, замість того, щоб звалювати провину на них.
Всі роблять помилки, але по-справжньому людина розкривається в процесі реакції на них. Уміння вийти на "лінію вогню" і прийняти за себе всю відповідальність - ознака людини, впевненого в собі. А це - ознака успіху. 

 4. Позитивний підхід 

 Позитивний настрой відіграє величезну роль у просуванні по кар'єрних сходах. Вічний песиміст мимоволі заражає своїм настроєм окружащих, і загальна працездатність і продуктивність неминуче падає. Оптиміст завжди впевнений у собі і питаетс отримати користь з любо ситуації. Не треба бачити проблем, замість цього шукайте їх вирішення. 

 5. Навчіться вести щоденник, вказуючи точні терміни здачі роботи, і складайте розклад, щоб все було виконано вчасно. Такий підхід до проблеми допоможе вам вивільнити вільний час, який ви зможете витратити тільки на себе.
Переглядів: 718 | Додав: Panuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]