Головна » 2011 » Октябрь » 14 » Подобається жінка? Запропонуйте їй келих вина
22:10
Подобається жінка? Запропонуйте їй келих вина
Може, пива? - Ні, вино і тільки вино, наполягала спокусниця з фільму "Діамантова рука" в пам'ятному виконанні Світлани Світличної. Навіть тоді, при "obliko sovetiko", знали чи здогадувалися, що до чого. 

 Вчені довели: Один або два стакани червоного вина здатні підвищити сексуальний потяг і статевої інстинкт "слабкої статі" - у тих, хто помірно споживає цей напій в порівнянні з тими, хто віддає перевагу інші алкогольні напої або веде абсолютно тверезий спосіб життя. 

 "Відкриття" належить італійським медикам з університету Флоренції, повідомляє онлайнове видання лондонської Daily Telegraph. 

 Для проведення досліджень вчені набрано 800 добровольців - жінок у віці від 18 до 50 років, хто до того часу ніколи не скаржився на проблеми зі здоров'ям у сексуальній сфері. 

 "Волонтерш" розбили на три групи. 

 Першу склали жінки, хто регулярно випиває один - дві склянки червоного вина в день. 

 У другу увійшли ті представниці прекрасної статі, чия середня доза споживання будь-якого вина чи іншого різновиду алкоголю менше, ніж один келих на добу. 

 У третій підгрупі влаштувалися трезвенніци. 

 Жінок же, чия добова норма перевищує два келихи вина, були взагалі виключені з експерименту у зв'язку з потенційно невірної інтерпретацією результатів через стан сп'яніння. 

 Всім піддослідним запропонували відповісти на 19 питань, які входять в так званий "індекс жіночої сексуальної функції". Цей показник використовується лікарями для визначення здоров'я жінок, включаючи сексуальну область. 

 Відповіді на запропоновані питання коливаються за шкалою від 2 до 36, де вищий бал означає кращий ступінь функціонування сексуального апарату. 

 Як з'ясувалося по ходу експерименту, про підсумки якого дослідники повідомляють у спеціалізованому медичному виданні Journal of Sexual Medicine, загалом і в цілому, ті учасниці дослідження, хто споживає червоне вино в зазначених вище межах - 1-2 келиха в день - набрали в оцінках своєї сексуальності 27,3 бала. 

 "Конкурентки" з класу непостійних споживачів алкоголю зафіксували 25,9 очка. 

 У абсолютних трезвенніц і того менше - 24,4. 

 В отриманих висновках вчених вразило те вельми важливу обставину, що любительки червоного вина виявилися старше за віком "суперниць", об'єднаних у дві інші підгрупи. 

 А відомо, між тим, що з віком жінки втрачають силу статевого потягу. 

 Втім, дослідникам поки не вдалося дати відповіді на питання, чому, власне, червоне вино виробляє подібний ефект. 

 Правда, існує кілька теорій. 

 Одна з них свідчить, що антиоксиданти, що містяться в червоному вині, сприятливо впливають на стінки кровоносних судин, розширюючи їх і збільшуючи, тим самим, доступ крові до життєво важливих органів людського тіла, включаючи репродуктивну систему. 

 Автори дослідження, обумовлюючи, що, хоча з отриманими висновками потрібно поводитися обережно, оскільки немає прямих вказівок на виявлену закономірність, тим не менш, вони припускають, що зв'язок між вживанням червоного вина і підвищеною сексуальністю існує.
Переглядів: 685 | Додав: Panuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]